Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΟΧΙ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, (ΚΑΝΤΙΝΕΣ) ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ

Πληροφορηθήκαμε το παρακάτω γεγονός και το προωθούμε:

Για άλλη μια φορά η ομοφοβία μας βρίσκει και στην παραλία. Την Τρίτη 3/7/2018 στην καντίνα του Καστελλόκαμπου ο ιδιοκτήτης εξέφρασε ‘κεκαλυμμένη’ ομοφοβία. Ομόφυλο ζευγάρι βρισκόταν με μια φίλη τους στις ξαπλώστρες της συγκεκριμένης καντίνας, μέχρι που ο υπάλληλος ήρθε και ζήτησε το εξής ακραίο. Απευθυνόμενος συγκεκριμένα μόνο στο ομόφυλο ζευγάρι ζήτησε να σηκωθεί ο ένας, ώστε να δοθεί η ξαπλώστρα σε άλλον πελάτη.

Αν και παράλογο, να σηκώνουμε τους πελάτες, ενώ ήδη κάθονται, τα παιδιά του πρότειναν να πάρει μια άδεια ξαπλώστρα, που βρισκόταν πιο πέρα. Ο υπάλληλος τόνισε, πως το αφεντικό του είπε να πάρει την μια ξαπλώστρα από την συγκεκριμένη παρέα. Τα παιδιά αποφάσισαν να φύγουν και να διαμαρτυρηθούν στο το ίδιο το αφεντικό για την παράλογη αυτή κίνηση, λέγοντάς του πως με την πρακτική αυτή διώχνει τους ίδιους του τους πελάτες και πως θα έπρεπε να ντρέπεται. Ακολούθησαν ανυπόστατες και ειρωνικές απαντήσεις από μεριάς του ιδιοκτήτη, όπως ότι η κατανάλωση ήταν μόνο δύο καφέδες και δεν έχει κέρδος και άρα καλύτερα που φεύγουν, χωρίς καμία διάθεση να απολογηθεί για την πράξη του. Όταν πλέον ένιωσε πως πιεζόταν αρκετά από την έντονη συζήτηση που ακολούθησε, προέταξε την ‘αρρενωπή του φύση’ πλησιάζοντας απειλητικά τον ένα από τους δύο νεαρούς εκδηλώνοντας την πραγματική αιτία του περιστατικού που δεν ήταν άλλη παρά ομοφοβική. Εφόσον κατάλαβε ότι η επιθετική στάση του ματσό πατριάρχη άντρα δεν είχε ως αποτέλεσμα η παρέα να αποχωρήσει φοβισμένα, φώναξε εκνευρισμένος να φύγουν από το μέρος ενώ εκείνος υποχώρησε πίσω στην καντίνα.

Η ήδη αδικαιολόγητη πρόταξη του κερδοσκοπικού επιχειρήματος ως απάντηση στην απαίτηση να σηκωθούν πελάτες που κάθονται στο μαγαζί(!!!), γιατί τάχα δεν καταναλώνουν όσα αρέσκεται ο μαγαζάτορας, δεν αποτελεί πειστικό λόγο. Οι λόγοι είναι ξεκάθαρα ομοφοβικοί και δεν ανεχόμαστε καμία άμεση ή έμμεση εκδίωξη ποτέ και από πουθενά.

ΓΚΕΙ, ΤΡΑΝΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ, ΜΠΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΘΑ ΦΙΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΑΖ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου